Fizetés és szállítás

Így tudsz fizetni nálunk

Vásárlásod végösszegét kétféle módon tudod kiegyenlíteni.

  1. Bankkártyás fizetéssel

    Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával Paylike-on keresztül. Ennek külön költsége nincs. Rendelésed elküldése után átirányítunk egy banki felületre, ahol kártyadataid megadásával kiegyenlítheted rendelésed végösszegét.

  2. Banki átutalással

    Az utaláshoz szükséges adatokat rendelésed elküldése után visszaigazoló e-mailben küldjük el számodra. Kérjük, hogy az utalásnál a közleményben tüntesd fel a díjbekérőd sorszámát, hogy könnyebben be tudjuk azonosítani

A szállítás módja és ára

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. fogja elszállítani az általad megadott címre, ennek összege 1750 forint.

 

Hova tudunk csomagot küldeni?

Magyarországon belül a választott futárszolgálatok bárhova elszállítják a csomagodat. Jelenleg a külföldi szállítás nem alapértelmezett nálunk, azonban, ha mégis határon túlról szeretnél rendelni tőlünk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és kitalálunk számodra valamilyen opciót!

 

Mikor kapod meg a rendelésed?

A rendelésed feldolgozása a beérkezést követően 1-2 napot vesz igénybe. Ezt követően összekészített csomagodat átadjuk a futárszolgálatnak, ami általában 1-3 napon belül ki is szállítja azt neked.

 

Hogyan csomagolunk?

Úgy gondoljuk, hogy a műanyag csomagolások nem helytállóak a mai világban és használatuk felelőtlen magatartásra utal. Mivel termékeink is a természetességet és a környezettudatos gondolkodást hivatottak képviselni, így evidens volt számunkra, hogy csakis papírt, illetve más egyéb természetes anyagot használunk a szállításuk során is.

Azonban, hogy ezek a csomagolások megvédjék a termékeinket a hozzád vezető útjuk során, vastag kartonprofillal rendelkeznek, ahol pedig szükséges, papír térkitöltőt és papír védőelemet használunk.